11 C
Пловдив
петък, октомври 18, 2024

400 грама метамфетамин са иззети от 49-годишен криминално проявен мъж в Казанлък

БСДД

Почти 400 грама метамфетамин са установени и иззети в Казанлък, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Стара Загора. Задържан е 49-годишен мъж.

През вчерашния ден полицейски служители от местното Районно управление са извършили проверка на криминално проявен мъж, по време на която са намерени и иззети шест полиетиленови торбички, съдържащи белезникави бели, кристалообразни вещества, за които изготвената експертиза установява, че са метамфетамин с общо тегло 397,66 грама.

Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство, а работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

БТА припомня, че в края на март т.г. в Стара Загора беше образувано производство за държане на наркотици, около два-три килограма марихуана и около 200 грама метамфетамин, а служители на Областната дирекция на МВР установиха и иззеха 66 пакета марихуана с общо тегло около 70 килограма от товарен автомобил на 210 километър на автомагистрала „Тракия“.

 

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук