19 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Инж. Антон Гълъбов е избран за управител на „ВиК“ – Пловдив

Досегашният шеф инж. Антон Гълъбов е избран с конкурс за управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Пловдив, научи ПловдивПрес

Инж. Гълъбов е класиран на първо място в конкурса, обявен в началото на февруари. В надпреварата участваха петима кандидати. Сред тях е досегашният временен управител Антон Гълъбов, който беше назначен през ноември от „Български ВиК холдинг“ до провеждането на конкурс.

Другите кандидати са Йордан Чемишев – главен инженер, ръководител ПТН във ВиК – Пловдив, Тончо Иванов – бивш главен инженер на ВиК – Пловдив, Костадин Тотев – бивш зам.-управител на ВиК – Смолян, Стоян Стоянов – ръководител МПП и на проекта за изграждане на Южен обходен колектор. И петимата бяха допуснати до събеседването по въпроси от представената от тях концепция за управление.

Интервютата се проведоха миналия четвъртък, а решението е взето вчера, но резултатите станаха ясни днес.

До последно точките са клоняли към друг кандидат, но след втори прецизен анализ на професионалните умения и концепциите за развитие на дружеството, надпреварата е спечелена от инж. Гълъбов, научи ПловдивПрес от високите етажи в „Български ВиК холдинг“.

От „Български ВиК холдинг“ ЕАД уточняват, че при отказ или невъзможност на класирания на първо място да заеме длъжността и да сключи договор, той трябва да депозира писмен отказ в 5-дневен срок./ПП

Източник: ПловдивПрес

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук