19 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Обещаха чадър на Коцев, за да не лъсне цялата престъпна мрежа

Коцев няма друг изход, освен да разкрие всички мошеници, смята силовият ексминистър от миналото Богомил Бонев

Бившият силов министър Богомил Бонев коментира скандала на годината, който тресе политическата сцена от няколко дни. По думите на Бонев сегашният главен секретар на МВР трябва да разкрие цялата престъпна схема, по която са действали митничарите от Хасково (Марин и Стефан Димитрови, баща и син, бел. ред.) и шефката на митниците Петя Банкова.
„Труд news“ припомня, че вчера на бял свят излязоха и потресаващи снимки, иззети от телефона на арестувания вече хасковлия митничар Стефан Димитров. Скандалните кадри бяха публикувани първо в сайта „Афера“.
От снимките става ясно, че малко кученце позира с хиляди пачки евро банкноти. Същото кученце се гушка сладко в ръцете на главният секретар Живко Коцев, а на други снимки е чинно до Бойко Рашков по време на парти. Ето как Бонев коментира ситуацията:

„Нека уточним още веднъж, че от престъпната група обвинението избира един престъпник. Повтарям – престъпник. И го прави защитен свидетел срещу имунитет. За да разкрие цялата престъпна дейност.
Това е сделка. Ако този престъпник се отметне от сделката, отношението към него е двойно по-агресивно.
Защото и в ареста има различни условия.
Това е „услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков, когато накараха защитен свидетел да се отметне от показанията си и от сделката. От страх той да не разплете цялата престъпна мрежа, те му обещаха политически чадър.
А сега даже и фиктивен болничен. Сигурно си мислят, че така няма да бъде уволнен. Нищо, може да се лекува и в МВР болница. Да не говорим за главоболията на лекаря, подписал болничния лист.
И сега този свидетел няма друг изход. Освен да разкрие всичко за всички мошеници. Които ни управляваха последните месеци“

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук