11 C
Пловдив
петък, октомври 18, 2024

„Ботев“ (Пд) допусна загуба с 0:1 от „Славия“

БСДД

Отмениха червен картон на вратаря на „белите“

„Ботев“ (Пловдив) допусна  домакинска загуби с 0:1 от  „Славия“ в мач от 31-вия кръг на efbet Лига на своя стадион.

В 8-ата минута нападателят на „жълто-черните“  Уме Емануел излезе сам срещу вратаря на съперника Светослав Вуцов, но прати топката в аут. В 24-ата минута „канарчетата“ поискаха дузпа, след като Уме Емануел падна на земята при съприкосновение с Исак Соле. Съдията Георги Давидов обаче прецени, че няма основание да я отсъди. „Белите“ шокираха домакините в 33-ата минута, когато след добра комбинация Галин Иванов се разписа за 0:1. Десет минути по-късно Исак Соле излезе срещу вратаря на пловдивчани Хидайет Ханкич, но не може да го преодолее.
Пловдивчани  натиснаха през второто полувреме. В 50-ата минута Мопамед Брахими излезе сам срещу Светослав Вуцов, който го фаулира. Съдията Георги Давидов  показа червен картона на вратаря на гостите. След това разгледа ситуацията със системата ВАР и взе решение, които вбеси публиката. Арбитърът отмени червения картон на вратаря на „белите“ и го декорира с жълто.

„Канарчетата“ продължиха да натискат, и в 63-ата минута Мартин Секулич уцели гредата. Съотборникът му Йонас Там пък пропусна да изравни в 75-ата минута от удобна позиция. В 85-ата минута Мартин Сикулич се отзова на удобна позиция, но вместо да шутира се опита да подаде на Ивелин Попов, а защитниците на гостите изчистиха топката.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук