13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Крайно време за действие: Неотложни проблеми в обществения транспорт на Пловдив

Получаваме множество сигнали в редакцията ни, свързани с обществения транспорт и електронните системи, свързани с него. Инфраструктурата, спирките, местата, обозначени като такива, и не на последно място – шашмите с билетчета от коша, старите билети и всякакви схеми за ощетяване на нас, гражданите. Също така има оплаквания за автобусите без климатик, особено през лятото, когато се возят хора.

Това е един от големите проблеми на Пловдив. Ние като пловдивска медия не можем да обърнем гръб на този проблем. Той не е от вчера или онзи ден – съществува от 10-15 и повече години и се задълбочава. Досега винаги е бил отлаган във времето, като са харчени десетки милиони левове, и то все от нашия джоб – на обикновените граждани на Пловдив.

Надяваме се и искаме да вярваме, че новият кмет на Пловдив, Костадин Димитров, и администрацията на община Пловдив ще се заемат с решаването на този крайно належащ проблем за хиляди граждани и избиратели на града. Ние, като медия и екип от млади и амбициозни хора, които сме решили да останем в България и да живеем в един от най-красивите и древни градове – Пловдив, ще следим темата.

 

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук