26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Хаде да се хапнем едни много сочни и вкусни ПЪРЖЕНИ КЮФТЕТА.

Омесвам каймата,( 1.300 смес) с 1 голяма глава лук(насърган)1 яйце,сол,черен пипер,кимион,2 лъжици кисело мляко, магданоз,трохи малко повече от половин чаша и газирана вода (може с бира) Меся и се стремя , да получа кашава смес (иска доста месене).Оставям в хладилника за поне 2 часа ( може и за 1 нощ) ,след това каймата вече е готова.
Изваждам,оформям кюфтенцата и пържа на умерена температура без да ги овалвам в брашно.
Много сочни и вкусни станаха!
Хубав следобед приятели !
Бъдете здрави и нека има щастие в дома ви!
Рецепта Facebook: Radka N. Magerova Stoyanova
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук