13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

07.07: Невероятен ден на сила и късмет

Юли ни глези със своите специални дни. Сега, още по-силен от преди, съдбата на всеки е в собствените ръце на всеки.

Основното нещо е да не пропускате.

В крайна сметка „да сбъднеш мечтите си“ вече е на една ръка разстояние

07.07 – така наречената огледална дата на месеца. 

Факт е, че според каноните на нумерологията всяко число има определена сила и носи определена енергия. Според това, друга система за познаване на света и себе си в него, повтарящи се числа или числа в определен ред укрепват тяхната енергия или я трансформират.

Познавайки поне основните нюанси, човек получава отлична възможност да контролира този поток в своя полза – да добави сламка там, където може да падне и успешно да хване шансове и възможности.

Седем е едно от най-прекрасните числа. Обещаващ щастие и късмет.

Обичан от почти всички хора, дори тези, които далеч не са запознати с нумерологията – хората усещат енергията му чисто интуитивно.

На този ден често се появяват „медали“, които сте „спечелили“ за цялата година от миналия 7 юли

Всички „неразкаяни“ грешки чукат на вратата ви с разкрития, неприятности или просто възмездие. Всички добри дела са неочаквана радост.

Затова не бързайте да се ядосвате в трамвая на човека, който ви е настъпил, преувеличено казано. Ще бъде много полезно да анализирате защо сте изпаднали в тази или онази беда. Ако разберете и искрено признаете вината си, това ще стане вашата отправна точка. Колкото повече извинения и основателни причини за грозни действия, толкова по-дълъг и болезнен е урокът.

Ако изпитате някаква неочаквана радост, не губете време, опитвайки се да разберете какво ваше действие я е привлякло. Просто благодарете на Вселената за нейната щедрост и обещайте да продължите да „учите добре“

  • Всякакви творчески дейности са много полезни в този ден. Ползите от тях са големи и разнообразни – и освобождаването на душата (ако пренесете всичко върху своето творение), и изцелението, и възможността да намерите своя истински път, и шанса да станете известни благодарение на това свое творение.
  • Много е хубаво да прекарате този ден сред природата. В компания, която ти харесва на сърцето или, ако няма такава, сам. Основното нещо е да поддържате мир в себе си, така че нищо и никой да не предизвиква раздразнение или да ви отвлича от дълбокото лечебно единство с природата
  • На този ден е много полезно да се освободите от обидите и искрено да простите на всички, които смятате за виновни за проблемите в живота си. Вземете решение да продължите да контролирате собствената си съдба. Поемам отговорност. Обещайте си да се грижите за себе си и да не позволявате на други хора (особено на тези, които не са добри с вас) да влияят на вашето същество.
  • Мечтайте, визуализирайте, правете колажи и картички с желания, списъци със задачи и др. Направете желания. Отправяйте искрени молби към висшите сили
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук