26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Божков вече е в полицията, за да го разпитват за убийството на Алексей! СНИМКИ

Васил Божков вече е в СДВР на разпит. Там Черепа пристигна със своя антураж и влезе сам в сградата, за да бъде разпитван ужким за екзекуцията на Трактора.

След два часа Божков излезе и каза, че бил разпитван за „глупости“. Питали го дали познава „тая или оная компания“. Пускането му странно съвпадна като по часовник с часа на избора на конституционните съдии от Сглобката в парламента.

Процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия се извършват на територията на София и те са свързани с разследването на убийството на Алексей Петров, съобщиха от МВР във връзка с посещението на полицията в офисите на Васил Божков, след като униформените си тръгнаха от сградата на ул. „Московска“ .

Събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор от Софийска градска прокуратура.

Пред мисирките на прага на луксозния си офис Божков отрече да има нещо общо с убийството на Алексей Петров и заяви, че полицаите са го питали само за някаква старв негова фирма.

Божков реже яко мисирките: Стига сте задавали тъпи въпроси! Всичко разграбиха и унищожиха

Адвокатът на Божков Георги Гатев, обаче, отрече акцията да е била свързана с убийството на Патров. Полицаите питали за някаква фирма и нищо не са иззели от адреса на Божков. Според Пик акцията е тръгнала от показания на върешен човек. Това намирисва на нагласена разбота за вдигане на пушилка, както предположи и самият Божков пред медиите.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук