13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Много ниско качество цирк ни предоставят от доста време: ИТН се срещат с ПП-ДБ и „Възраждане“

Или ние като народ и общество сме Луди или Всички политици без изключение, умни, красиви, опулени, канадски парапетаджии, крадливи, нахални, лицемерни, вечни прецедатели, с кеш без кеш, двулични, шоумени, псевдо  патриоти, ни мислят за много прости и ограничени и може да ни доят като оФце за пълнене на бюджет, да гласуваме за тях с гръмки обещания и после Цирк.

Само трябва да знаят че ще доиде ден когато ще си понесат одговорноста за всички лъжи и схеми за власт и пари.

Четвърти ден продължават разговорите в търсене на подкрепа на правителство с третия мандат. От „Има такъв народ“, които са мандатоносител, предстои днес да разговарят с Продължаваме промяната-Демократична България и с „Възраждане“.

До момента бяха проведени срещи с представителите на двете фракции на разпадналата се „Величие“, депутатите на ДПС, близки до Доган и БСП за България.

Разговорите са по-скоро с положителен знак, като според представителите на „Има такъв народ“ са осигурени 66 депутатски гласа за бъдещ експертен кабинет.

От парламентарната група на ДПС с председател Делян Пеевски отказаха да участват в разговори за третия мандат. Подкрепа отказват и депутатите от „Величие“, близки до Ивелин Михайлов.

Утре предстоят и последните консултации с ГЕРБ-СДС. Техни представители ще отидат на разговорите, но няма да подкрепят третия мандат, заяви лидерът на партията Бойко Борисов.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук