13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Борисов: Без Възраждане, без половината ДПС, не виждам нищо стабилно

От това, което виждам до момента – без „Възраждане“, без половината ДПС, не виждам нищо стабилно. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание, относно съставянето на правителство с третия мандат.

„Вчера за Комисията за кмета на Доспат Пеевски и Костадинов, както и Кирил Петков гласуваха заедно срещу кмета на ГЕРБ. Те си се събират на мнозинства”, добави още Борисов.

„Аз знам, че борбата срещу коорупцията по високите етажи на властта не се води. ГЕРБ няма нито един човек, надолу имаме, нагоре нямаме. Бяха служебни правителства, редовни правителства – така че, не знам какво е оставил г-н Пеевски, а да ви кажа и вече не ме интересува. Ще ви кажа защо: За тези 4 години, 7 избори, ние чухме всичко отвратително, грозно, истини, лъжи, убихме си авторитетите и хаосът е пълен, затова повече няма да се занимаваме с това, кой лош, кой добър – определят хората. Когато си много добър, хубав, умен, народа те избира – става първи. Когато не те избират – не можеш да говориш от името на хората”, каза лидерът на ГЕРБ.

„След тези 4 години България е назад във всяка една сфера. С мъка се запознах как върви строежът на АМ „Струма“. Ако ГЕРБ започне да управлява от днес ще отнеме минимум 5 години, за да се довърши. А вече щеше да е готова. АМ „Хемус“ щеше да е до Велико Търново. А булевардите на София са като зебри – чегъртани оттук-оттам. Грозна картина! От чисто нови булеварди, сега е търкана маркировка и не се полага нова. А къде са им водопроводите из страната“, коментира Бойко Борисов.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук