13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Антимафиоти влизат в обекти, свързани с бившия кмет на Кърджали Хасан Азис

Специализирани полицейски екипи са започнали проверки във фирми и обекти, свързани с бившия кмет на Кърджали Хасан Азис, съобщава 24rodopi. Поне два обекта са под наблюдение на спецполицаи.

Един от проверяваните обекти е сграда на улица „Булаир“ в центъра на Кърджали, където се намира офисът на Ахмед Моллахасан, смятан за доверен човек на Хасан Азис по отношение на бизнес делата му. Моллахасан управлява бетонов център, в който по документи фигурира и братът на бившия кмет.

Също така, обект на проверка е и фирма „Кристална вода“ на Румен Гайтански – Вълка. Компанията е усвоила значителни средства през последните години, участвайки в проекти като „Водния цикъл“ и други мащабни строителни инициативи.

На 11 юли Хасан Азис изрази мнение, че ДПС е в „преломен момент“ след призива на почетния председател Ахмед Доган за оставки на Делян Пеевски и още петима ключови фигури в движението. Той подчерта, че когато партийните лидери започнат да комуникират чрез писма и има разногласия в позициите им, това е ясен знак за съществуващи проблеми.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук