27 C
Пловдив
петък, септември 27, 2024

ГЕРБ-СДС регистрира листа с 22 кандидати в Пловдив област

22-ма са кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС в Пловдив област.

Целта ни е да си вземем четвъртия мандат в областта, заяви областният координатор Георги Мараджиев. Той посочи, че листата не е променяна и е същата от последните три-четири избори.

Счупихме я тая държава от избори. Надявам се тези да са последни за поне четири години напред„, коментира Мараджиев. Той посочи, че ще водят директна кампания със срещи по места, а не с плакати и билбордове или по Фейсбук, както правят някои формации.

Ще обиколим всичките 17 общини в областта и ще мотивираме хората не с приказки,а с примери за вече направеното, подчерта Мараджиев.

Водач на листата е Цвета Караянчева, втори е д-р Иван Червенков от Асеновград, трети е Йордан Кръстанов от СДС, четвърти е Младен Шишков от Раковски, който на миналите избори получи много преференции и стана депутат.

Пети е Доньо Тодоров от Карлово, шести – Пламен Спасов от „Родопи“, Александър Иванов от Първомай е седми.

Осма е Весела Тошкова от „Марица“, Живко Здравков от Калояново е 9-ти в листата. Цветелина Дурданова е на 10-то място.

Иван Петков от Сопот е 11-ти, 12-ти е Асен Витанов от Перущица, на 13-то е Ваня Лазарова от Стамболийски, а 14-ти – Петър Матрев от Куклен.

На 15-то място е Ивайло Сираков от Лъки, 16-ти е Иван Мусеров от Съединение.

Следват Нели Минчева от Брезово, Пантелей Тодоров от Кричим, Румяна Апостолова от „Марица“, Кристиан Йосифов от „Родопи“, Ненчо Найденов от Хисаря и Енислав Велков от Стамболийски.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук