14 C
Пловдив
неделя, септември 29, 2024

Тежка катастрофа между тир и мотор на пътя Пловдив – Девин: мотористът е починал на място (СНИМКИ)

Днес следобед на пътя между Пловдив и Девин стана тежка катастрофа, при която животът си загуби моторист. Инцидентът е станал в участък, известен с опасните си завои, при сблъсък между тир и мотор. За съжаление, мотористът е починал на място.

От пристигналите екипи на РУ-Стамболийски и Спешна медицинска помощ е констатирана смъртта на 21-годишния водач на мотора.

На този етап не са ясни точните причини за катастрофата, но компетентните органи вече са на мястото на инцидента и започват разследване. Очаква се пътят да остане затворен за движение поне пет часа, докато се извърши пълно разследване и се разчистят останките от катастрофата.

До приключване на работата на оперативната група движението е временно преустановено. От Кричим полицейски служители насочват пътуващите към Девин през Асеновград и Пампорово. В обратната посока автомобилите се отбиват от Девин през Пампорово към Пловдив.

Катастрофата отново напомня за необходимостта от повишено внимание и разумно шофиране, особено в трудни и планински участъци, където инцидентите често имат фатални последствия.

Съветваме всички участници в движението да спазват правилата за безопасност на пътя и да карат отговорно, за да се избегнат трагедии като тази.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук