18 C
Пловдив
сряда, октомври 9, 2024

Камен Воденичаров, Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев бягат от урагана Милтън във Флорида

„Здравейте, аз съм Камен Воденичаров и се намирам на летището във Форт Лодърдейл – едно от двете летища, които работят, заедно с международното летище на Маями, и от които има възможност да се излети от Флорида.

Знаете, очаква се тази нощ ураганът да връхлети със страхотевична сила от Мексиканския залив към цяла Флорида – един коридор от стотици километри, на които има много населени места. И най-вероятно Сейнт Питърсбърг и Тапма ще са градовете, които ще поемат удара на този ужасяващ циклон“. Това разказва актьорът Камен Воденичаров пред БНТ.

Актьорите успяват да се евакуират, благодарение на усилията на българската общност във Флорида.

„Вчера едно разстояние от 90 мили – колкото от Стара Загора до Бургас, пропътувахме за повече от 4 часа и половина. Навсякъде има хора, които се евакуират, както на юг тук към Маями, така и на север в другите щати. Наистина за сто години се очаква този ураган да бъде ужасяващ. Стискаме палци всичко с нашите сънародници да бъде добре.“

„Ние излитаме на север, надявам се след около час и половина, за да продължим нашето турне „Майсторите на комедията“, казва телевизионният водещ.

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров са в САЩ и Канада, за да представят шоуто си „Майсторите на комедията“. В продължение на един месец те ще обиколят 10 града в Щатите и 3 в Канада. Спектакълът няма сюжет, изграден е от комични диалози и монолози, напоени с песни на тримата актьори.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук