14 C
Пловдив
четвъртък, октомври 10, 2024

„Ивон от „Биг Брадър“ – всъщност Ивайло?“

Риалити героинята се е подложила на над 20 корекции и подобрения

Ивон Рей прекрачи прага на най-известната Къща в България. Блондинката е част от новия сезон на „Биг Брадър“. При влизането си тя обяви, че пристига директно от Монако. Баща ѝ е българин, а майка ѝ е наполовина испанка, като самата тя е живяла в много различни страни. Известно е, че се е целувала страстно с Енрике Иглесиас и е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.

Според източници на NewsPoint.bg, Ивон всъщност е родена като Ивайло и е сменила пола си преди 10-15 години. Тя се стреми към популярност от дълго време, но с ограничен успех и сега се надява „Биг Брадър“ да ѝ донесе слава. Зрители на шоуто я сравняват с Антония Петрова, като намират силна визуална прилика, изразявайки се с хумор: „Когато Тоца Крокодила, Луна и Елза Парини си кръстосат гените и си родят дъщеричка.“

Гримьорът Валентин Кулагин също твърди, че Ивон е транссексуална и е практикувала най-древната професия в Монако, подобно на Пиленцата от Монако. Ивон е претърпяла над 20 козметични корекции, и екипът ни е информиран за точния статус относно нейния пол.

„Гледам дали има адамова ябълка“, споделя зрител.

Други критикуват сезона на „Биг Брадър“, отбелязвайки липсата на предварителни интервюта и енергия. „Сякаш нямат бюджет за по-представителен човек, който да отваря вратата, та сложили някакъв льольо със слушалки. Участниците се впечатляват от интериора все едно не са виждали нещо по-добро от колиби“ – коментират зрители на предаването.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук