24 C
Пловдив
петък, октомври 11, 2024

пецкация срещу купуването на гласове в Старозагорско и Смолянско (снимки)

Специализирана операция по линия престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, както и противодействие на битовата престъпност се провежда в Старозагорско, съобщиха от полицията.

Има изградени КПП-та на вход-изходните точки на Николаево, Гурково и Паничерево. Повече информация ще даде началникът на отдел „Охранителна полиция“ при ОД на МВР комисар Антон Иванов.

ОД на МВР-Смолян

Акция срещу купения вот се провежда и в Смолянско. Действията са насочени към предотвратяване на евентуални нарушения на изборното законодателство и осигуряване на реда по време на предстоящите избори.

ОД на МВР-Смолян

 

Проверките обхващат търговски обекти, заложни къщи, кредитни институции и други места, за които съществува риск от свързани с изборния процес нарушения, както и моторни превозни средства и лица, съобщиха от ОД на МВР.

 

ОД на МВР-Смолян

 

За засилване на контрола са изградени контролно-пропускателни пунктове (КПП) на територията на областта, където се проверяват преминаващите превозни средства.

Комисар Иван Демирев, началник на „Охранителна полиция“ в Oбластната дирекция, разясни в началото на операцията нейния ход.

 

ОД на МВР-Смолян

 

Той призова гражданите да съдействат, като подават сигнали при съмнения за нередности и да проявяват търпение при проверките, които са част от мерките за осигуряване на сигурност и спокойствие по време на предстоящите избори.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук