3 C
Пловдив
петък, октомври 18, 2024

Ексклузивно! Разбитата лихварска банда в София за събиране на дългове за бързи кредити, изнасилват роми с кочани царевица и бутилки, за да връщат дългове (СНИМКИ)

БСДД

Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) разби група за заплахи, рекети и изнудване, съобщи по-рано Информационна агенция News24sofia.eu.

Групата се занимавала със събиране на непогасени дългове с непозволени средства.

Разследването започнало след подаване на жалби от потърпевши.

Пончо и Снайпера са рекетьорите, задържани при спецакцията,

Пончо е арестуван в офиса на заплахи в столичния кв. „Обеля“, а Снайпера – на бул. „Сливница“.

До момента са задържани четирима души.

По време на операцията е иззет електрошок.

Oтвратителни гнусни клипове със сексуални гаври, са намерили в телефоните на задържаните при акцията днес.

Групата е била следена няколко месеца. Криминалистите придобили оперативна информация, че тя се занимава със силово събиране на бързи кредити. Апашите заплашвали, рекетирали и биели длъжниците, като ги принуждавала да влиза в нови и нови дългове. Самите кредити не били незаконни, макар лихвите да били прекомерно високи. Групата работела не към компанията, която ги отпускала, а към колекторска фирма, с която дружеството имало договор, уточниха по-рано от МВР. По тази причина не се съобщава името на кредитната компания.

Въпреки че от СДВР имали информация, че бандата е особено брутална и бие жертвите с бухалки, не очаквали колко точно е жестока. След арестите на групата криминалистите отворили телефоните им. Там имало ужасяващи клипове на побоите, но и на брутални сексуални гаври. Полицаите видели с очите си над 10-20 видеоклипа, в които мъже са изнасилвани с царевица и пластмасови бутилки минерална вода. Имало и видео, в което мъж е накаран да яде от собствените си фекалии.

Жертвите от срам не подавали сигнали в полицията. Те били заплашвани, че гнусните видеа ще бъдат разпротранени в интернет сайтове.

Освен на отвратителните сцени, полицаите се натъкнали и на доста пистолети. Проверява се дали са законни. Според източник наNews24sofia.eu, бруталната група наброява над 10 човека и е била създадена от нов подземен играч, който набира мощ в София в последните месеци. И четиримата арестувани по време на акцията не са софиянци, но живеят отдавна в столицата. Предстоят още арести, операцията продължава.

News24sofia.eu поучи от свои източници два видеоклипа с брутални извращения, които Пончо и Снайпера са заснели със своите телефони. Медията ни няма да ги излъчи тъй като кадрите не са за хора със слаби сърца. Ще преразкажем какво виждаме от скандалните кадри, които засега само медията ни и разследващите имат.

Първото видео, което медията ни поучи е заснето на 03.10.2024 г. около 13 ч. от видеото се вижда лицето на Снайпера, който слиза от автомобила си заедно с още три видимо яки момчета. Чува се, че Снайпера дава нареждане на своите хора да извадят пистолетите, а след това и мобилните си телефони.

Къде са парите„, пита Снайпера момче, което видимо е от ромски произход и е около 20-22 години.

Батко нямам сега пари. Няма работа. Само още една седмица и веднага ти ги нося там долу в офиса„, казва жертвата към Снайпера, а след това Снайпера и още две силни момчета започват по най бруталния начин с боксове да бият жертвата си. Следва заповед на Снайпера към жертвата си да се съблече гол, а жертвата прави това, което те му кажат от страх със сълзи на лицето. Видимо вече безащитен момчето се съблича чисто гол, а след това едно от момчетата на Снайпера започва да го снима с телефона си и да му се смее, докато Снайпера и останалите пушат цигари и държат телефоните си и се смеят на висок глас.

Недей батко! Моля ти се! Ще намеря парите още днес само недей така„, моли се жертвата към изродите.

Вземи тази празна бутилка от кола„, нарежда един от хората на Снайпера към жертвата. След това момчето взима празната пластмасова бутилка. След поредната заповед: „Лапай мазно„. „Не искам барко„, казва жертвата. „Нема не искам циганин долен„, казва един от хората на Снайпера. Момчето започва да лапа бутилката. Следва още една ужасяваща заповед. „Започвай да я вкарваш цялата в дупката ти мазаен циганин„, казва човека на Снайпера към жертвата си. Момчето първите няколко секунди започва да плаче с пълен глас и да се моли да спрат, но те нямат жал и насочват пистолет към главата му, докато снимат всичко, което става около тях. Видимо уплашен до смърт жертвата прави и немислимото. Завира бутилката в задника си, докато те снимат и пушат цигари.

Ставай мангал. Имаш 12 часа да намериш парите. Иначе идваме и убиваме цялото ти семейство, а след това качваме всичко в нета„, казва един от хората на Снайпера.

Добре батко! Обещавам„, завършва със сълзи на лицето жертвата. След това 18 минутното видео свършва с номера на колата на Снайпера.

Второто видео е много по-кратко. От него се виждат две момчета, които слизат от кола и след това започват да снимат с телефона си как бият момче, което дължи пари, които е взел от тях, но все оше не ги е върнал.

Вижда се: шамари, ритници, удари в корема, три удара в колавата, удар в крката, а след това и удар в ухото на момчето. След това се вижда вадене на бокс за биене и следва удар в главата, а накрая на видеото се вижда, че момчето е с много кръв на главата и плаче, докато те се качват в колата и тръгват. След секунди се връщат при жертвата си и му казват, че има седем часа да върне парите, които е взел от тях в офиса им. Момчето видимо не знае какво се случва не отвръща на биячите си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Снимка: БНТ
Снимка: БНТ
Снимка: „Нова телевизия“
Снимка: „Нова телевизия“
БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук