3 C
Пловдив
петък, октомври 18, 2024

Треньор по лека атлетика във Враца принуждава деца да му изпращат голи снимки

БСДД

Треньор по лека атлетика във Враца принуждава деца да му изпращат голи снимки, съобщава агенция BulNews.

Педофилът е 31-годишният Георги Тодоров от Враца. Той е треньор в спортен клуб „Павел Павлов“ в града под Околчица. Учителят по спортната дисциплина принуждавал 11-годишно момиче да му изпраща свои снимки по бельо. Тогава детето получило похотливи съобщения в месинджър от своя треньор.

Малолетното момиче се изплашило и веднага споделило на родителите си. Потресените от случващото се хора подали жалба в полицията. Служителите на реда светкавично започнали разследване по случая. Бързо открили Георги и го извикали за разпит, при който той не отрекъл и признал, че е искал голи снимки от малолетното момиче. Педофилът, който е фен на футболен  клуб Левски, е бил задържан в полицията за срок до 24 часа.

Възможно е това да не е първото и единствено дете, пред което Георги използва служебното си положение, за да задоволи извратените си фантазии. Съветваме родителите, чиито деца тренират при него, да им обърнат повече внимание и да им проверяват телефоните, тъй като е възможно от страх или срам да не са споделили за неудобна ситуация, в която са поставени.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук