16 C
Пловдив
петък, октомври 18, 2024

Семеен празник в централния склад на Кауфланд в село Стряма: Забавление за малки и големи (СНИМКИ/ВИДЕО)

БСДД

На 13 октомври 2024 г. в централния склад на Кауфланд в село Стряма се проведе незабравим семеен празник, който привлече стотици служители и техните семейства. Събитието беше изпълнено с усмивки, радост и весели преживявания, организирани с много внимание и грижа към всички възрастови групи.

За децата празникът се превърна в истински рай, изпълнен с игри и забавления. Те можеха да се забавляват в огромни надуваеми замъци, да се включат в артистични занимания като рисуване на лицето, както и да участват в множество игри, организирани от аниматори. Атмосферата беше весела и оживена, а детските усмивки – непрестанни.

Кауфланд се погрижи и за по-големите, като организира истинско кулинарно пиршество. На дървени въглища бяха приготвени разнообразни меса, включително сочни пържоли и ароматни кюфтета, допълнени с различни салати. Прясно приготвените ястия събраха множество аплодисменти от присъстващите, които не пропуснаха да се насладят на богатството от вкусове.

Събитието завърши с благодарствена реч, изнесена от управителката на централния склад на Кауфланд – Юлия фон Видинг. В своята реч тя изрази искрената си признателност към всички служители за тяхната отдаденост и усилия. Тя подчерта значението на екипната работа и обединението, като допълни, че такива празници са начин да се затвърдят връзките между колегите и техните семейства.

Семейният празник в Стряма беше не само ден на забавления, но и момент за сплотяване на общността, доказвайки още веднъж, че Кауфланд не само цени труда на своите служители, но и активно се грижи за тяхното благополучие и щастие.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук