15 C
Пловдив
петък, октомври 25, 2024

Подариха на Лили шоколадов микрофон

БСДД
Примата сама се похвали в мрежата с ефектния дар

Примата на българската естрада Лили Иванова се сдоби с ефектен шоколадов микрофон, който е ръчна изработка. Самата тя се похвали в социалните мрежи с подаръка, който изглежда като истински. 

Специалният микрофон е направен от натурален и тъмен шоколад, с елементи от бял и млечен, което се вижда ясно на снимката.

„На Лили с пожелание за много здраве и щастие и с много обич!“, гласи посланието от нейната почитателка Надя Копарова.

„Благодаря за прекрасния подарък!“, отговаря й примата.

Справка установи, че подобни шоколади се правят у нас между два и 4 четири дни. Всичко е ръчна изработка и е от висококачествени материали. Цените започват от 68,50 лв. за фигурката и 3,50 лв. за транспортната кутия, като има надграждане за екстрите. Подобни шоколадови подаръци са изключително подходящи както за близки хора, така и за такива, към които изпитваме особено уважение.

През годините близки до Лили са отбелязвали, че певицата обича да хапва понякога шоколадови изделия, които са ръчна изработка от майсторите в Белгия и Франция. Самата тя в различни интервюта е споделяла, че понякога си позволява определено количество сладости – мед и шоколад. За последния държи да е черен.

Иначе почитателите на най-ярката звезда на родния музикален небосклон с нетърпение очакват края на тазгодишното турне и обявяването на вестите за новото. През ноември предстоят концерти в Панагюрище, Кюстендил и Сандански, а през декември е големият в столичната „Арена“.

Отсега се правят зaлози не дали, а кога и къде Лили ще пее догодина.

Sourcelupa.bg
БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук