26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Съсед на Габриела и майка ѝ с потресаващ разказ

Бивш съсед на съпругата и тъщата на убития Пейо Пеев разказа пред Нова тв, че по-голямото им дете е оставяно само в дома им в Бургас още от 3-годишна възраст. Момчето е виждано да ходи голо и босо навън.

По думите на Владимир Павлов срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права.

Припомняме, че тя бе пусната под домашен арест с аргумента, че трябва да се грижи за децата си, но в момента те не се намират при нея, а при майката на убития им баща.

Преди около 3 години и половина, разказва още Владимир Павлов, съседи на жените предотвратили инцидент, при който 6-годишния в момента син на Габриела щял да бъде прегазен от кола. Детето, което тогава било на около 3-годишна възраст, било оставено без надзор.

Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, за да издири някой от родителите на малчугана. Органите на реда издирили майката и влезли в дома ѝ. Там открили включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали заплаха за оставеното само дете.

Заради този случай била сезирана Агенцията за закрила на детето, а Владимир бил привлечен като свидетел. Казва, че в този период многократно е виждал на камери за наблюдение, че детето излиза голо и босо през есента и зимата.

Бабата на детето – обвинената в убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова, започнала да пуска сигнали и жалби срещу съседа си. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към МВнР.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук