26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Камен Донев готви нов спектакъл специално за Драмата СНИМКИ

Феноменалният Камен Донев пристига под тепетата с чисто нов проект. Официално стартираха репетициите на най-новия му авторски спектакъл  – „С най-голямо уважение!“. Това споделиха от екипа на Драматичен театър – Пловдив. От Драмата допълват, че представлението се готви специално за трупата на театъра.

Камен Донев готви нов спектакъл специално за Драмата СНИМКИ

Автор и режисьор на спектакъла е Камен Донев, за сценографията и костюмите той се доверява на Ивайло Николов, а музикалната картина на представлението рисуват заедно Людмил Стойнев и Донев.

На сцената, заедно с култовия режисьор ще видим големи имена като Ивана Папазова, Елена Кабасакалова, Мариана Йотова, Патриция Пъндева, Радина Думанян, Ивана Крумова, Стоян Сърданов, Ивайло Христов, Алексей Кожухаров, Венелин Методиев, Красимир Василев и Димитър Банчев.
Камен Донев готви нов спектакъл специално за Драмата СНИМКИ

Към екипа на Донев се присъединява и дъщерята на легендарния Тодор Колев – Албена Колева, която пловдивската публика вече добре познава от представленията “Уют” и „Мартин, Данчо и майка им“. Ще може да видите и младите актриси Паола Маравиля и Катрин Гачева, които бяха избрани от кастинга, който се проведе в театъра през октомври месец.

Премиерата на „С най-голямо уважение!“ ще бъде на 8-ми май в Голяма зала на Драматичен театър – Пловдив. Предава Marica.bg

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук