26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

ВИДЕО:Кирчо Истината пак се прави на мъж: Няма да влезем в коалиция…………….

Няма да влезем в коалиция, докато не видим, че реформите са се случили. Хората искат справедливост, сигурност, служби, на които да разчитат. Искат да знаят, че монополите не ги обират и че токът е на правилните цени. Това беше задачката на сглобката. Това заяви съпредседателят на ППДБ Кирил Петков пред журналисти в кулоарите на парламента.

„Сглобката трябва да си довърши вторите 9 месеца от тази работа

и ако видим, че ГЕРБ реално иска да свърши тази работа, след 9 месеца ще можем да говорим за коалиционно споразумение. Нека да видим техния документ, няма да влезем в коалиция, докато не видим, че реформите са се случили“, каза още той.

„Не искаме 50 на 50 в регулаторите, искаме 100% независими регулатори. Няма да говорим за никакви министри, докато не видим, че ГЕРБ са готови да извървят крачката с нас за регулаторите. Всички евроатлантически партньори и включително украинците харесват Тагарев. Мисля, че ще е голяма глупост, ако обявим точна дата, когато едни бронирани машини отиват в Украйна, а те ги бомбардират“, добави Петков.

„Ако видим в документа, че е описано как точно ще бъдат сменени всички регулатори, това ще е една голяма стъпка напред“, каза Кирил Петков.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук