13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

(ВИДЕО) Ученици от Училище ПГВАД “Христо Ботев” 12б клас.

Ученици отправиха емоционална и нестандартна покана за абитуриентския си бал, към своята класна ръководителка г-жа Павлина Гочева.

Целилият клас бе облечен в народни носии, а поканата за бала под формата на самолетен билет.Съпроводени от фолклорен оркестър, настроението и емоциите бяха на МАКС!

@newspoint.bg

Ученици от Училище ПГВАД “Христо Ботев” 12б клас. Отправиха емоционална и нестандартна покана за абитуриентския си бал, към своята класна ръководителка г-жа Павлина Гочева. Целилият клас бе облечен в народни носии, а поканата за бала под формата на самолетен билет.Съпроводени от фолклорен оркестър, настроението и емоциите бяха на МАКС!

♬ original sound – NewsPoint.bg

Изненадата е свързана с това,че класният ръководител на 12 Б е учител по История и География. Народните носии допринесоха за повече настроение и чар в самата изненада. По този начин те показаха, че все още има хора, които държат на традициите. Това бе едно магично преживяване, както за класния ръководител, така и за самите организатори на изненадата, а именно прекрасните ученици на ПГВАД,,Христо Ботев”. Добра идея и запазване на старите български традиции и обичаи. В този ден накараха госпожа Гочева да се почувства в небесата от щастие.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук