13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Черно Белия Памперс Крушарски: разкри как ще се разпределят гласовете на Конгреса на БФС

Собственикът на Локомотив Пловдив и доскорошен кандидат за президент на БФС Христо Крушарски разсипа от критика други двама претенденти за поста – Георги Иванов-Гонзо и Димитър Бербатов. Бизнесменът заяви, че първият няма никакъв управленски и административен опит, а вторият ще остане вечният претендент.

Както е известно, преди дни Христо Крушарски се оттегли от битката за президентското кресло във футболния съюз и заяви, че ще подкрепи Михаил Касабов. Днес босът на Локомотив говори пред медиите като разкри как ще се разпределят гласовете на предстоящия на 15 март Конгрес на БФС.

„Гонзо не може да е добър ръководител“
„Кой е от Пловдив? Гонзо?! А, той е добър футболист, но за мен не може да бъде добър ръководител. За мен не, не знам каква е тази инициатива. Гонзо няма административен опит, това неговото да управляваш футболните отбори не е административен опит. За Георги Иванов – Гонзо си е лично мое мнение, той работил е при мен, видял съм, усетил съм, затова си имам такова мнение“.

„Бербатов ще остане вечният кандидат“

„Касабов каза, че ще покани опонентите, които той прецени, това си е негов избор. Стилиян е поел ангажимент към Димитър Бербатов и не иска да нарушава дадената дума. На Бербатов ще му изяде главата – ще остане вечният кандидат. Мога да ви кажа как ще свърши Конгресът: 30%, 30%, 40%. Вие може да си направите сметката за кои са тези проценти“, каза Христо Крушарски на специален брифинг.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук