19 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Днес: Боксовото зрелище Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану?

Както и свикнахме в последните месеци, Саудитска Арабия отново ще е домакин на поредното голямо зрелище в бокса. Месеци след „Деня на Страшния съд“, събрал куп звездни имена, на ринга в Рияд отново ще се качи бившият световен шампион Антъни Джошуа.

Този път негов съперник ще е ММА звездата Франсис Нгану, който направи дебюта си в професионалния бокс срещу Тайсън Фюри. Сблъсък, който Циганския крал спечели по точки, но за мнозина анализатори и фенове победителят бе именно Нгану.

37-годишният камерунец този път ще опита да не се оставя в ръцете на съдиите, докато търси шокиращ нокаут срещу Джошуа. Бившият световен шампион обаче показа забележително представяне в последния си двубой. Той победи по категоричен начин Ото Валин, като напомни за най-добрите си години на ринга. Самият Нгану обаче вече показа, че може да удря здраво, така че ще е любопитно дали AJ ще заложи на същата стратегия или ще подходи по-предпазливо.

Галавечерта в Саудитска Арабия ще започне около 19:00 часа българско време. Големият сблъсъл между Джошуа и Нгану се очаква да стартира след полунощ българско време.

Никоя българска телевизия няма права за сблъсъка и няма да може да излъчи дуела. Въпреки това феновете на бокса ще имат възможност да гледат срещата на Ей Джей по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата).

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук