13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Ауди, боклук и наглост: Поредният символ на нахалство в Кършияка

Няма значение, че обикновените хора трябва да се чудят къде да изхвърлят отпадъците си автомобила явно е много по-важен от здравето на квартала и чистотата на улиците. Защо да се интересуваш от това как всички ще се справят с огромните купчини боклук, когато можеш да оставиш перфектно паркираната си кола пред контейнерите с дни?

Е, какво да кажем – може би това е новата ера на естетиката в Кършияка. Търсите изкуство? Просто погледнете боклуците, които се разстилат върху ауди-то. Дали шофьорът е обикновен човек, който просто е решил, че личното му удобство е по-важно от общественото благо, или е поредният храбър герой на нашето време, който се бори срещу досадните правила на обществото? Може би няма значение. Защото резултатът е същият – боклукът се трупа, миризмата се усилва, а наглостта си остава непокътната.

Когато някой паркира пред контейнерите за боклук, това не е само поредната грешка. Това е демонстрация на липсата на уважение към околните, към квартала и към елементарните норми на поведение.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук