19 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Бившата на 50 Cent го обвини в тормоз

Бившата приятелка на рапъра 50 Cent Дафни Джой го обвини в изнасилване и физическо насилие, след като той подаде правни документи, за да се опита да получи еднолично попечителство над сина им. Само преди дни името на Джой беше замесено и в делото за секс трафик срещу Пъф Дади.

„Нека поставим истинския фокус върху твоите зли действия – да ме изнасилваш и да ме малтретираш физически“, написа тя в Instagram. „Ти вече не си мой потисник и моят Бог ще се справи с теб от този момент нататък“, добави тя.

 

37-годишната моделка от сайта за възрастни OnlyFans каза, че 50 Cent знае само да „сее лудост и хаос в живота на хората“. Джой също критикува уменията на музиканта да изпълнява задълженията си в съвместно родителство, твърдейки, че е виждал сина им само „10 пъти от 2 години“.

В изявление до Page Six 50 Cent каза: „Смущаващите твърдения в клетвените пледоарии, подадени наскоро в съдебно дело, свързано с Дафни Джой, майката на моето 12-годишно дете, ме накараха да предприема всички необходими правни действия, за да защитя сина си“.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук