26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Борисов: Кирил Петков изигра всички с майсторски ход от Харвард и ни остави да мрънкаме ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ изненадващо във Варна – понижава Портних

 

Ръководството на партията ГЕРБ е направило анализ и взело решение какво трябва да се промени в община Варна.

Създава се общинско ръководство.

Начело ще е Николай Костадинов, кмет на район „Владиславово“, заместник ще е Христо Христов, кмет на район „Младост“.

„Изчаках 3-4 месеца след изборите, за да видя случва ли се нещо добро във Варна.

Портних направи много за Варна, но допусна една грешка, че влезна в междуличностни конфликти. Това беше причината и нашите избиратели да се разпръснат и да подкрепят други партии. „Хемус“ я няма, хаос в общинския съвет, подобен на този в София. Варна не може да остане в това насипно състояние“, заяви дерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Тук много тарикати мислят, че са много важни и се получи това. Няма нищо. Няма мостове, няма магистрали, няма стадион.

„Забранявам на Портних да се меси във град Варна – ще се меси само в областта. С който и от двата кмета да бяхме играли във Варна, щяхме да победим, но Портних не заслужаваше това“, отсече Борисов.

„Много внимателно наблюдавам процесите през тази седмица и забелязвам колко майсторски колегите лидери на другите партии играят своята политическа игра. ДПС имат утре конгрес за избор на председател.

На тях им трябва кандидат, който може да брани ДПС от всеки. Колегите от „Да, България“ всячески искат да покажат на техния електорат, че нямат нищо общо с ДПС. Това нямаше да има нищо лошо, ако не бяха използвани от двете страни епитети и цитиране на срещи, в които сме били в състав, в който сме доверявали и обсъждали“. Това каза Борисов за скандала между Делян Пеевски и Христо Иванов.

„В същото време с колегите от ПП работихме много добре – с компромиси, но свършихме много работа. Мен няма да ме вкарате в разкриване на тайни, защото аз имам принципи. По никакъв начин не приемам да се обиждат хората. Политическото говорене е много цветущо, но след това именно това медиите вадят и цитират и правят трудно взимането на политически решения“, продължи той.

„Да приемем, че това е политическа незрялост и сега самите те искат да кажат, че това е работен документ. Не, това не е работен документ. Кирил Петков ми помогна да разбера играта му, защото ми разказа как и на какво са ги учили в Харвард. Слагаш една червена линия – моретата, в случая ГЕРБ, се хвърля с нея – за външния министър, и взимаш всичко друго.

Много майсторски ход на Кирил Петков“, разкри Борисов. „Изведнъж външно министерство стана най-важното. После Денков излезе и каза академично, че не било“

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук