26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Божков представя политическия си проект„Център“: Те се страхуват от мен, не аз от тях

Те се страхуват от мен, не аз от тях. Това заяви Васил Божков по време на официалното представяне на политическия проект „Център“. Партията на Божков – „Българско лято“, влиза в него.

„Днес тук сме се събрали хора от цяла България, и българи, живеещи в чужбина. Нямаме икономика, нямаме бизнес, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Тези, които наричат себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се опитват да откраднат истината. Не ние зависим от тях, а те от нас. Те са групи бандити. През 1300-годишната си история България е имала тежки моменти и моменти на слава, но българският народ е бил силен. Непрекъснато казват, че нищо не зависи от нас, не им вярвайте – всичко е в наши ръце“, каза Божков.

Той добави, че 2024 г. е съдбоносна, светът се променя, на България са нужни силни и смели хора

„Тези крадци мислят само за себе си. Тези двамата – Бойко и Шиши, те не са най-умните“, подчерта Божков и добави, че България е застрашена да престане да съществува и българската нация да изчезне.

Божков призова:

„Трябва да се изправим, да застанем срещу тях. Техният край ще бъде ново начало за България. Опитаха всичко срещу мен, но не постигнаха нищо. Сега съм тук. Те се страхуват от мен, не аз от тях. Те са двама души, плюс слугите им, които не са толкова много. В момента, в който държавата се отърве от тази тиня, това ще бъде ново начало за България.“

Божков отбеляза, че всички са се събрали днес тук с една цел – „да спасят България“.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук