12 C
Пловдив
сряда, октомври 9, 2024

Брендо празнува юбилей в затвора, става на 60 г.

Близки пращат картички на Кокаиновия крал, за да го поздравят

Юбилей отбеляза в пандиза роденият в Тополовград Брендо! Докато търка нара в Централния софийски затвор, Евелин Банев чукна 60 години вчера. Сам в килията си посреща празника Кокаиновия крал, довериха източници на „България Днес“ от затвора.

Събитието е минало без торта, скъпо шампанско и други глезотии, с каквито досега е празнувал рождения си ден на Банев. Тази година Брендо изкарва юбилея си съвсем скромно, а компания му правят не засукани хубавици, а колегите му от 12-а група на затвора. Брендо най-вероятно е почерпил скромно съкилийниците си в лавката на пандиза. В бригадата му са обикновени пандизчии, осъдени на лишаване от свобода. За разлика от тях, на новодошлия му се приготвя специално диетично меню заради стомашни проблеми. Все пак Брендо не остава забравен зад решетките. Семейството му изпраща няколко поздравителни картички и писма по случай шейсетата годишнина.

Макар да е тикнат на топло по 6-годишна присъда за банда за пране на пари от дрога, Евелин Банев не прекарва времето си само между четири стени. Той е извеждан за лекарски прегледи и за посещение на зъболекар. Заради сложната процедура известният затворник е конвоиран с два буса охрана със светлини и звукова сигнализация и е пазен от десетина гавази от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“. Пазачите следят и пиле да не прехвръкне над главата на „кокаиновия крал“, както и да не направи той нещо нерегламентирано.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук