12 C
Пловдив
понеделник, септември 30, 2024

Дара се влюби в своя двойничка, Лечев плаче заради жена си в “Гласът на България”

Двойничка на Дара направи фурор в „Гласът на България“. 19-годишната Натали Атанасова от Русе изпя парчето на Риана Russian Roulette и накара истинската Дара и Мария Илиева да водят битка помежду си за нея. Красивата Натали изключително много напомня по външен вид на звездата, като дори прическата и обеците и бяха същите.

„Виждаш ли прилика между нас“, попита Натали треньорката, а всички в шоуто потвърдиха , че двете много си приличат. „Колко е готина, огнена жена, такава ми трябваше“, радваше се истинската Дара. Нейната двойничка е щура като певицата, като голямата и страст са моторите – кара още от 16-годишна. „Един типаж сме. Трябва и още малко, за да я направя бомбата в този сезон на „Гласът на България“, закани се треньорката. Натали разкри, че често я бъркат с нея в реалния живот и дори я наричат „Русенската Дара“.

Може би най-емоционалният момент в шоуто бе неочакваната изненада за треньора Иван Лечев. Неговата съпруга Жени се превъплати в участничка и запя страхотно, като първи се обърна именно нейният съпруг. Мастъра не издържа на емоциите и се разплака, докато слушаше изпълнението на жена си. „Това е любовта на живота ми“, каза Лечев и нежно целуна Жени.

Голям успех в шоуто пожъна и 37-годишната самоука певица Мария Миронова от Алтимир, която никога не е учила музика. Тя изпълни песента „Бели ружи“, а гласът и много напомняше този на Софи Маринова.

 

„Виждам я на финал“, каза Мария Илиева, в чийто отбор избра да отиде нейната адашка.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук