14 C
Пловдив
петък, октомври 25, 2024

Пеевски от Якоруда: Близо до хората съм, ще разочаровам онези, които ме пратиха в Катар (ВИДЕО)

БСДД

„Кмете, къде сме сега? В Якоруда ли сме, или сме в Доха?“, пита лидерът на „ДПС-Ново начало“ Делян Пеевски градоначалника на Якоруда Мехмед Касъм Вакльов на шега, иронизирайки слуховете, че е заминал за столицата на Катар.

„Аз съм при хората, приятели мои, където винаги ще бъда. За жалост ще се наложи да разочаровам много хора, които  излъгаха, че съм в Доха. Ще разочароваме и някои журналисти, честни, почтени и добри, красиви, които толкова много ни търсят. А дерибеите ще страдат. Тепърва ще дойде новото начало на ДПС във всички дерибейски общини, както новото начало дойде в Якоруда“, казва Пеевски.

Десетки жители на Якоруда присъстват на срещата на политика с граждани. „Ремонтираме улиците, целият град е разкопан“, казва на свой ред кметът на Якоруда Мехмед Вакльов, който след разлома в ДПС реши да подкрепи Пеевски.

Лидерът на „ДПС-Ново начало“ знаково избра Якоруда да закрие предизборната кампания и опровергае твърденията, че е извън страната. Слуховете бяха разпространени от кандидат-депутати на „Алианс за права и свободи“.

Видеоклипове от Якоруда бяха публикувани в официалната страница на „ДПС-Ново начало“ във фейсбук.

Лидерът на формацията се ръкува с жени от Якоруда и поздрави случайни минувачи с „Добро утро“ и „Добър ден“.

 

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук