7 C
Пловдив
неделя, октомври 27, 2024

Дневен хороскоп неделя – 27 октомври 2024г.: Риби Работата ще им спори, Телец Да се откажат от планирани покупки

БСДД

ОВЕН

Въпреки лошото настроение, което ви е обзело сутринта в почивния ден, работата ви спори. Причината не е във вас, а в обстановката, която не позволява да реагирате и да промените плановете за деня си. Не мразете себе си. Разочаровани сте от злата орисия, която за пореден път играе срещу вас, но всъщност ви носи полза. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не забравяйте да стабилизирате постигнатите резултати при изпълнение на служебните задължения. Откажете се от планираните покупки за дома или офиса. Не допускайте загуби в почивния ден, заради ненужни разходи. На вашето работно място се предпазвайте от разногласия с началниците и колегите си. Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отхвърляте с лекота задачите си, въпреки че сте доста напрегнати, а и деня е почивен. Осъществете плановете си за деня, дори и ако са ви натоварили с други задачи. Бъдете гъвкави, за да се справите бързо с проблемите между колегите ви, предизвикани от разправия заради допуснатите от тях грешки. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

РАК

Посъветвайте се с хора, които искат да ви помогнат да разрешите проблемите си в почивния ден. Трудностите по пътя ви не пречат да запазите спокойствие. Успехът не ви е изоставил. Появата на влиятелна личност ще ви зареди с необходимата ви сигурност и ще почувствате стабилна закрила. Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Денят е почивен и позволява приключване на служебни задачи. Бъдете организирани и дисциплинирани. Ако не се заемете с преките си отговорности ще си създадете проблеми. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Вредите си като се натоварвате с непосилни задължения. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

ДЕВА

При възможност за среща, въпреки почивния ден, проведете разговори, свързани с постъпването ви на нова работа. От значение е да сте сигурни в обещаното заплащане. Ако останете измамени от някого няма как да се върнете обратно и да заемете изоставената позиция. Предстои ви обсъждане на нов проект. Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Подгответе заключителните документи по финализиране на започнати проекти, които завършвате в срок. Горди сте с постиженията си. Приключете спокойно задачите си в почивния ден. Оценката за работата ви ще бъде отличното заплащане. Избегнете разправиите, за които няма видима причина. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

СКОРПИОН

Бъдете разумни и търпеливи, за да се справите без нерви до обед в почивния ден с работата си. Бъдете предпазливи при изпълнение на служебните си задачи. Приключете с проблемите на вашето работно място, които изискват незабавно решение, защото ако отложите и днес тази задача, трудно ще избегнете бъдещите притеснения. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

СТРЕЛЕЦ

На работното си място, не спорете инатливо и пренебрежително с колегите си в почивния ден. Избягвайте запознанствата, въпреки че досадници и днес няма да липсват. Спокойният тон при недоразуменията, които се налага да изясните, ще ви помогне повече от проявата на агресия. Успехът изисква да сте тактични и да не критикувате. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

КОЗИРОГ

Имате служебни срещи, за които сте забравили и сякаш умишлено не сте ги вписали в програмата си за почивния ден. По-добре е да се върнете на вашето работно място и да си спазете обещанието, вместо да се изпокарате с колегите си, които нямат представа от планираните разговори. Трудностите по пътя ви са преодолими, ако не сте прекалено прибързани и инатливи. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките, защото и вие често допускате неправилно поведение или изричате обидни реплики. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Ако ви поставят нови задачи работете без напрежение, а и деня е почивен. Ще се справите добре със задълженията си и ще получите отлично възнаграждение, точно навреме, за да покриете закъснели плащания. Нови идеи, хрумнали ви ненадейно, ще ви помогнат да постигнете професионалните си цели. Прибързаността е абсолютно забранена. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

РИБИ

Не отказвайте предложеното ви полезно сътрудничество, ако сте проверили надеждността на хората, които ви го отправят въпреки че деня е почивен. Помощта на познати с високо обществено положение няма да ви е излишна както днес така и през следващата седмица. Задълженията на работното място изискват да сте отговорни. Предпазвайте се от грешки. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук