19 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Хороскоп за 16 март: Съботният ден носи неприятности за няколко зодии.

Хороскоп за 16 март: Съботният ден носи неприятности за няколко зодии.

Овен
Не предприемайте никакви важни решения и по-добре изчаквайте. Някой отново се опитва да ви изкара извън нерви. Внимавайте за опити от страна на недоброжелатели, които искат да ви навредят.

Телец
Звездите предупреждават мъжете от знака за голям скандал с интимната приятелка. Кавгата и взаимните обиди могат напълно да обтегнат отношенията ви. Има опасност от травми и катастрофа.

Близнаци
Не особено благоприятен ден. Вероятни са спречквания свързани с близък човек. Нещата могат да приключат с грандиозен скандал. Помислете за последствията, преди да предприемете нещо.

Рак
Денят е предназначен за възстановяване на жизнените ви сили. Не ви се препоръчва да се занимавате със сериозни служебни проблеми или тежка домашна работа – ремонти, благоустрояване и земеделска работа.

Лъв
Пасивен ден, неблагоприятен за нововъведения промени и служебни командировки. Нежелателно е да приемате прибързани решения. Изчакайте по-добър период.

Дева
Жизненият ви потенциал днес се намира на сравнително ниско ниво. Вероятно е да се забъркате в някакъв скандал с бизнес-партньорите си. Взаимните обиди и обвинения са на път да доведат до пълно скъсване на отношенията ви.

Везни
Днес се проявява вашият интерес към разбулване на някакви тайни и философстване. Денят е прекрасен за творчество. Не изпускайте инициативата, защото не можете да очаквате помощ от страна на когото и да било.

Скорпион
Днес са вероятни неприятни конфликти, катастрофи и настинки. Ако се налага да шофирате, бъдете внимателни. Вероятни са проблеми с близък роднина или приятел.

Стрелец
Творчество – ето с какво е необходимо да се занимавате днес. Творческият ви порив може коренно да измени хода на съдбата ви, да внесе нови и немислими преди перспективи във вашия живот.

Козирог
Днес мъжете от зодията са подтикнати от чувствата си да установят романтична връзка. Но звездите ви предупреждават, че скоро дълбоката любов може да е заменена с изгаряща ревност.

Водолей
Днес са възможни неприятни ситуации, катастрофи и настинки. Ако шофирате през деня, бъдете внимателни. Вероятни са проблеми с близък човек или роднина. Само от вашето отношение зависи дали да се разделите завинаги.

Риби
Днес са възможни неприятни приключения и катастрофи. Ако вие шофирате, бъдете много внимателни. През втората половина е възможна неочаквана сполука.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук