16 C
Пловдив
вторник, октомври 1, 2024

КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО? Пи Диди имал секс записа с високопоставена личност!

Шон „Диди“ Комбс, известен с псевдонима си Пи Диди имал секс запис с високопоставена личност. Това твърди адвокадка на един от обвинителите на изпадналия в немилост рап продуцент и музикален магнат.

Тя твърди, че получила оферта да ѝ бъде продадена лентата с порнографските кадри, на които са обвиненият в сексуален трафик и рекет хип-хоп изпълнител и някой „по-известен“ от рапъра и основателя на Bad Boy Records.

По думите на адвокатката Ариел Мичъл-Кид на „черния пазар“ в Холивуд вече били изтекли кадрите и се изкупували като топъл хляб. Ариел Мичъл подчерта, че с нея се свързал човек, който ѝ предложил да види записа и ако е заинтересувано може да го закупи.

„Мога да кажа със сигурност, че видеото е порнографско по природа. Действието  се развива в дома на Диди Атланта и изглежда, че другият не знае, че е заснеман, защото не гледа в камерата“, каза адвокатката.

Тя подчерта, че преди седмица се свърза с нея момиче, което твърди, че Диди я изнасилил през 2018 г. и тогава е подала сигнал в полицията.

„Тя ми се обади и ми каза за нападението и бягството си“, каза Мичъл-Кид. „Тя беше в къщата на приятел, който имаше връзки в индустрията, и Диди реши да дойде в къщата“, добави адвокатката.

Клиентката ѝ избягала от къщата на рапъра, след като Диди я упоил и изнасилил.

Тези обвинения идват, докато Комбс остава зад решетките, докато чака процеса си, след като беше обвинен по-рано този месец по три обвинения за ръководене на ОПГ, чрез което се твърди, че е нападал и трафикирал жени с помощта на своята бизнес империя поне от 2008 г. Той е е обвинен в участие в „широко разпространен модел на злоупотреба“, който включва принуждаване на жени да участват в силно организирани сексуални контакти с мъже секс работници, за които се твърди, че са били транспортирани през държавни граници и в международен план.

Съдът поряза искането му за гаранция, след като се призна за невинен по обвиненията, защото имал опасения, че може да избяга от страната.

„Разочаровани сме от решението да продължим, според нас, несправедливо преследване на г-н Комбс от Прокуратурата на САЩ. Шон „Диди“ Комбс е музикална икона, любящ семеен човек и доказан филантроп, който е прекарал последните 30 години в изграждането на империя, обожавайки децата си и работейки за чернокожата общност. Той е несъвършен човек, но не е престъпник. Г-н Комбс не оказа нищо друго освен съдействие на това разследване и той доброволно се премести в Ню Йорк миналата седмица в очакване на тези обвинения. Моля, запазете преценката си, докато не получите всички факти. Това са действия на невинен човек, който няма какво да крие и той очаква с нетърпение да изчисти името си в съда“, каза адвокатът на рапъра Марк Агнифило.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук