26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Кандидат за президент на БФС коментира друг кандидат и посочи фаворита си, който дори не е кандидат

Кандидат за президент на БФС коментира друг кандидат и посочи фаворита си, който дори не е кандидат

Кандидат за президент на БФС коментира друг кандидат и посочи фаворита си, който дори не е кандидат 

Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов, който преди време обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, коментира друг предявяващ желание да оглави централата – Димитър Бербатов. Освен това Коловати посочи своя фаворит за поста и постави оценка „нула“ на Борислав Михайлов.

„Българският футбол не е на дъното, а под дъното вече много години“

„По-добре е да има повече кандидати. Така ще има повече идеи за футбола. Няма нищо лошо, всеки може да се кандидатира, така че е нещо нормално, няма изненада. Най-важната задача е да се изкорени тази система, която е била до сега. Българският футбол не е на дъното, а под дъното вече много години. Най-хубавото нещо е да се обединим всички, които се кандидатираме и да направим нещо“, заяви Стоянов а предаването „Арена спорт“ по БНТ.

ВАР-ът на Actualno

Стенли, който не е кандидат за президент на БФС, е фаворит на Коловати

„Доста хора, които не са ми чак толкова близки ме потърсиха и си предложиха да ми помагат за кампанията, така че съм доста изненадан. Сред тях има и бивши футболисти. Няма да влизам в щаба на Димитър Бербатов. Аз винаги съм помагал и ще продължа да правя каквото мога каквото и да стане. Често се чуваме и коментираме доста неща за българския футбол. Стилиян Петров ми е фаворитът за президент на БФС. Той може да обедини всички заедно“, смята Коловати. Редно е да уточним, че Стилиян Петров никъде не е обявявал официално своя кандидатура, а е част от екипа на Димитър Бербатов.

Оценка за Боби Михайлов – 0

„Нула. Това, че са направили база в Бояна, не е направил с негови лични средства, за да го хвалим, парите са дошли по програми. Направиха се някакви терени наполовина из България и пак някакви пари от програмите на УЕФА са изчезнали“, не спести критики бившият футболист на Левски към управлението на Борислав Михайлов.

Източник: actualno.net

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук