13 C
Пловдив
вторник, октомври 8, 2024

Кание Уест и Бианка Ченсори са разделени, подготвят документите за развод

Американски медии разкриха, че Кание Уест се е разделил със съпругата си Бианка Ченсори преди няколко седмици.

Популярният сайт TMZ обяви, че рапърът и съпругата му са сложили край на връзката си и вече планират да подадат молба за развод.

Твърди се, че 47-годишният Уест е заминал за Токио, докато 29-годишната Ченсори е отлетяла за Австралия, за да бъде със семейството си в този труден момент.

Сайтът добавя още, че бившият съпруг на Ким Кардашиян е казал на приятели, че е приключил с Бианка и иска да бъде сам, докато прекарва времето си в Япония.

Все още не се съобщава причина за раздялата, като двамата не са виждани заедно от 20 септември.

Според феновете на Уест това не е първият път, в който съпрузите не са заедно на някое от пътуванията му и това не може да бъде тълкувано като криза във връзката им, а просто, че Бианка не е успяла да се присъедини към музиканта в пътуването му.

Уест е женен за Ченсори от декември 2022 г. Те се ожениха само един месец след финализирането на развода му с Ким Кардашиян. Кание споделя четири деца с риалити звездата – дъщери Норт и Чикаго, и синове Сейнт и Псалм.

Бианка напоследък пътува с Уест, подкрепяйки го на различните му музикални партита. Нейното семейство също е присъствало на едно от тях.

Двойката трудно може да бъде пропусната, когато се появи заедно на публични места, най-вече заради разголените тоалети на Бианка.

По-рано тази година през февруари източник разкри пред DailyMail.com, че самата Ким помолила Кание жена му да се прикрива, когато е около децата им.

„Ким инструктира Кание никога да не позволява на Бианка да се облича така около децата им. Тя наистина е изненадана, че Кание е позволил на жена си да напусне къщата по този начин.

Междувременно миналата седмица Кание обяви нов албум и дебютира с нова песен по време на шоуто си в Китай, пише Дир.бг.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук