13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Катето Евро ожени сина си Александър Кадиев в лозе край Сопот

Актриса и бивша манекенка Катето Евро ожени сина си Александър Кадиев за настоящата му изгора Ивелина Чоева насред лозе из Розовата долина.

Шаферка бе внучката на Евро, малката Катерина, която е дъщеря на Кадиев от предишна връзка.

Булката и шаферката бяха в бели рокли, а малката Катерина имаше венче от ситни бели цветя. Елегантната рокля на Ивелина бе с огромен гол гръб и висока цепка, надминаваща горната част на бедрото, а мъжът й Кадиев сложи папийонка. Стана ясно, че съпругата му ще изписва първо своята фамилия и с тире към нея ще добави неговата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro)

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro)

Валя, съпругата на Орлин Горанов и една от близките приятелки на актрисата, даде на Катето Евро титлата The best свекърва in the world, съчетавайки по шеговит начин английски и български езици. Най-добрата свекърва на света пък обяви с подобна шеговитост, че синът й Сашко трябвало да си търси булка с по-малък номер обувки, а тя имала 40-и и били много големи за пълнене с пари. След това обаче се появи огромен бял ботуш, който е с поне няколко номера над посочения, но и с надпис, призоваващ за липса на скръндзи.

Типично в стила на доброто настроение ергенското и моминското партита бяха обединени. А след тях на следващата вечер имаше и сватбено парти. Всичките бяха съсредоточени върху маса сред лозето, намиращо се близо до град Сопот.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук