26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Кметът на Перущица пита жителите да затвори ли улица в града

Кметът на Перущица Николай Баков ще се допита до жителите на града да бъде ли затворена улица в града, водеща до площада „27-ми Априлий“. „Общественият интерес е фундамент на демокрацията. Като ваш кмет, в изпълнение на този принцип, за мен е от изключителна важност вашето мнение по обществено значими въпроси, касаещи нашата община“, обърна се Баков към жителите на Перущица. И припомни, че все още за територията на град Перущица няма влязъл в сила генерален план за движение. На 19 януари т.г той получил такъв, който е работен и е във фаза на обсъждане. Затова следва да бъде решен въпросът за функционалното предназначение на улица „Петър Бонев“ в района на площад „27 – ми Априлий“.

По този повод кметът кани жителите на градско обсъждане, което ще се проведе на 10 февруари от 11 часа в залата на Младежки дом – Перущица. На всеки присъстващ ще бъде раздадена анкетна карта за статистическо допитване и всеки сам ще реши този важен въпрос.
„Разчитам на вашето присъствие, тъй като смятам, че е важно за всички нас! От изключително значение за мен като кмет е гражданите да дадат своето пълноправно мнение по зададен въпрос, а именно статута на площад „27-ми Априлий“, каза още Баков.

Анкетата е публикувана във фейсбука на общината. Дадени са три възможни отговора, като местните ще трябва да изберат един от тях.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук