16 C
Пловдив
събота, октомври 19, 2024

Необичайно събитие на тренировка: Торнадо преминава над стадион в Ягодово (ВИДЕО)

БСДД

Децата от футболен клуб „Лидер“ преживяха неочаквано явление по време на тренировка, провеждана на стадиона в село Ягодово. Докато младите футболисти се подготвяха на терена, над района премина малко торнадо, което изненада както тях, така и треньорите.

Въпреки че подобни метеорологични феномени са рядкост в България, децата не загубиха своя дух. Те успяха да заснемат необичайното събитие и изпратиха видеоклип, в който се вижда как торнадото преминава през района. За щастие, вятърът не причини щети нито на стадиона, нито на околните сгради.

На видеото, което бързо се разпространи в социалните мрежи, се вижда как малките футболисти реагират с усмивки и леки притеснения, докато наблюдават природното явление. „Беше нещо странно и малко страшно, но всъщност беше и интересно“, споделиха някои от тях след тренировка.

Треньорите на ФК „Лидер“ също реагираха спокойно, като увериха родителите, че децата са били в безопасност през цялото време. „Естествено, в такива моменти винаги има доза притеснение, но ние следим обстановката и при нужда бихме предприели всички необходими мерки“, коментира един от треньорите.

След преминаването на торнадото тренировката продължи нормално, а инцидентът се превърна в тема на разговор както сред децата, така и в местната общност. Щастливият край на това неочаквано събитие остави у всички само спомени и вълнение.

ФК „Лидер“ продължава с тренировките си, а децата вече ще имат какво да разказват на своите приятели – как са били свидетели на малко торнадо, което премина през тяхната тренировка, без да наруши футболните им планове.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук