18 C
Пловдив
вторник, октомври 15, 2024

Общински съветници от ИТН-Родопи с велик жест: Гърнета за детската градина в село Кадиево!

БСДД

В едно от най-светлите и милосърдни дела, които някога са се случвали в община Родопи, общинските съветници Емил Иванов, известен сред местните като „Олиото“, и Анелия Уланова направиха необикновен жест към бъдещето на нацията – детската градина в село Кадиево. С какво ли, ще попитате? Не, не с модерна детска площадка, нови играчки или книги. Далеч по-вдъхновяващо – те дариха цели 7-8 бебешки гърнета, на стойност, според неофициални данни, между 45 и 50 лева. Аплодисменти, моля!

Но както всяка добра история, и тази има своята интрига. Оказва се, че гърнетата са предимно за момиченца! За момченцата, обаче, вероятно ще се наложи да почакат до пролетта – все пак е възможно тогава да има избори, а какъв по-добър предизборен подарък от сини гърнета? Местните вече спекулират: дали тези гърнета не са част от по-мащабен политически план? Защото, както знаем, където има гърне, има и бъдеще!

Родителите в Кадиево вероятно са вече спокойни, че следващото поколение расте не само здраво, но и на стабилни санитарни условия, благодарение на грижата и вниманието на местните избраници. Впрочем, може би сини гърнета ще се окажат хитът на следващата изборна кампания?

Докато чакаме пролетта и може би още няколко гърнета (в синьо, разбира се), нека се замислим: дали един ден тези дарения няма да влязат в историята като повратна точка в развитието на местната политика?

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук