23 C
Пловдив
събота, октомври 12, 2024

ООН поздрави лесбийките с пишки и Навратилова превъртя

БСДД
Тенис легендата и „майката“ на Хари Потър атакуваха световната организация заради малоумен пост в „Х“

„Днес е международният ден на лесбийката. Лесбийската общност е невероятна и разнообразна. Лесбийките имат много изражения на пола, типове тяло и полови характеристики. Те също са от всякаква раса, етнос, класа или произход. Днес празнуваме ВСИЧКИ.“

Този пост на страницата на ООН в платформата „Х“ (предишен „Туитър“) предизвика шумни реакции, а най-впечатляващи са тези на Мартина Навратилова и Джоан Роулинг – всяка от които не се нуждае от представяне.

Откритата лесбийка, бивша тенисистка – една от най-великите в историята на спорта и не по-малко известната авторка – „майка“ на поредицата за Хари Потър, се обърнаха към Twitter/X във вторник, 8 октомври, за да атакуват ООН по повод публикацията в Международния ден на лесбийката, в която е включено и знамето на трансджендърите.

„Няма такова нещо като транс лесбийка!“,

написа Навратилова. „Лесбийка буквално означава жена, която е привлечена от същия пол (жена). Толкова е просто.“, написа тя.

ООН гордо празнува всички видове лесбийки по света…

Точно толкова категорична е и авторката на Хари Потър:

„Лесбийките нямат пишки и опитът да ги засрамите и накарате да приемат мъже в техните групи е хомофобски.“

Това естествено влуди ЛГБТ активистите, нарочените за либерални медии и обикновените джендъри:

„Това не е първият път, когато се пренебрегва транс общността – Навратилова дори (!) преди твърдеше, че „мъж не може да бъде лесбийка.“ Те припомнят още и че носителката на 18 титли от Големия шлем ентусиазирано подкрепя законите срещу трансджендърите в Съединените щати и особено тези, които забраняват участието на транс младежи в спортове според тяхната полова идентичност.

Авторката на бестселъри Джоан Роулинг си навлече омразата на транс общността и нейните защитници, след като публикува свои мнения за ясно разграничаване на жените от транс жените (биологични мъже – б.р)

Най-нахалните и пискливи дори нарочиха определението на Навратилова за лесбийките като „невярно и явно фалшиво“ и настояват за „проверка на фактите“.

И за да схване обикновеният човек докъде стигат малоумните модерни концепции, на които очевидно ООН симпатизира, ето обяснението на една от най-известните световни ЛГБТ организации GLAAD:

„Транссексуалните хора може да са хетеросексуални, лесбийки, гейове, бисексуални.

Например индивид, който преминава от мъж към жена и е привлечен единствено от мъже, обикновено би се идентифицирал като хетеросексуална жена. Човек, който преминава от жена към мъж и е привлечен единствено от мъже, обикновено се идентифицира като гей мъж.“

Странно с какви глупости се занимава най-значимата световна организация, докато светът се тресе от кризи от всякакво естество. В Близкия изток дори избиват техни служители, а чиновници на организацията празнуват транс лесбийки… Впрочем същото направиха и миналата година.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук