22 C
Пловдив
сряда, октомври 9, 2024

Откриха тялото на изчезналия 34-годишен мъж в река Тунджа

Майка му до последно се надяваше да бъде открит жив, предполага, че се е уплашил от гръмотевиците в неделя

Тялото на обявения за общодържавно издирване 34-годишен Николай Илиев от село Веселиново е открито днес в река Тунджа, съобщи говорителят на областната дирекция на полицията в Ямбол Татяна Павлова. То е било открито в близост до село Веселиново, където е живял той.

Към настоящия момент не се съобщават повече подробности. Районът е бил обхождан и вчера, и днес от служители на реда и от граждани, допълни Павлова. В момента се извършват процесуално-следствени действия.

Рано тази сутрин от Областната дирекция на МВР в Ямбол обявиха официално, че младият мъж се издирва, след подаден сигнал от близките му. Съобщено бе, че той е напуснал дома си в село Веселиново на 6 октомври.

Майката на Илиев съобщи по БиТиВи, че той страда от психично заболяване и ако не взема редовно лекарствата си, може да бъде опасен. Нямал приятели, тъй като болестта не му позволявала да общува.

На излизане е оставил личните си документи и вещи вкъщи. Майка му Весела Илиева смята, че се е уплашил от гръмотевичната буря в района в неделя вечерта и е излязъл да навън. По думите й три дни без лекарства за сина й е пагубно.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук