13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Пеевски: Мистър Кеш разцепи ДПС

Да се сетим какво правеше Христо Иванов преди 4 години. Просто смятам, че е намерил един компактен скут на Росенец да си пие мазно турско кафе. Той обича да минава по скутовете.

Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в отговор на въпроса как ще коментира призива на Христо Иванов ПП-ДБ да работи с почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган срещу него.

„Преди 4 години това е било бутафория, както се видя. Той е родствено обвързан с Ахмед Доган, всичко си дойде на местата. Също така скоро ще разберете и кой разцепи ДПС – това е Мистър Кеш“, каза още Пеевски.

Според Пеевски „има ДПС на мистър Кеш, защото другите са пионки“ и „има ДПС на Пеевски“. „Друго ДПС няма. Другите са служители на Радев“, каза той и подчерта: „Президентът е шефът и командва всички“.

Пеевски съобщи, че вчера държавният глава се е опитал „през пионките си от ПП-ДБ“ да организира сваляне на председателя на парламента Рая Назарян.

„Мистър Кеш иска да се сложи удобен премиер по Конституция за него, но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР, защото първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова ала-бала през нов министър на електронното управление и нов вътрешен министър, и също така тайната малка партийка на мистър Кеш – ще я видите, трябва да влезе в парламента да подготви удобно къде да седне като му свърши мандатът, защото той няма куража да излезе сега“, продължи Делян Пеевски.

Припомняме, че Христо Иванов заяви в предаването „Студио България“ на Свободна Европа, че „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) трябва да работи с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган за отстраняването на Делян Пеевски.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук