21 C
Пловдив
неделя, октомври 6, 2024

Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ избра нов Управителен съвет

Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ проведе общо събрание на членовете си, на което Управителният съвет (УС) направи отчет за дейността през изминалата година.

Членовете на сдружението приеха нов, разширен по състав седемчленен УС, като в него остават трима членове от стария, с което се гарантира приемствеността на дейността. Същевременно членовете благодариха на досегашния УС за успешния мандат в наистина нелеки за организацията времена.

Новият УС е в състав: Борис Гиздаков, Петър Петров, Рангел Мутафчийски, Кольо Петров, Любомир Костов, Иво Кузов и Иван Стаев. Така освен нужната приемственост в ръководния орган се влива и „свежа кръв“.

По предложение на Борис Гиздаков за председател на новия УС бе избран Петър Петров. Гиздаков ще продължи да работи за ботевизма и в рамките на новия УС, но предава щафетата на управлението заради много други лични и обществени ангажименти.

По друга точка от дневния ред членовете на организацията взеха решение за учредяване на обединени спортни клубове „Ботев Пловдив“.

 

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук