11 C
Пловдив
петък, октомври 18, 2024

Собственикът на пропадналата кола в Пловдив: Помислих, че са ми откраднали гумите

БСДД

Всеки ден в района се паркират десетки автомобили. Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно. Сутринта, на тръгване за работа, видях автомобила си в дупка. Бях доста учуден и стресиран. В първия момент си помислих, че са ми откраднали гумите”, разказа собственикът на пропадналия автомобил Пламен Башев.

Той вижда, че единственият начин да извади автомобила си, е чрез „паяк”. „От Пътна помощ ми отговориха, че ще извадят автомобила, но нямат право да дойдат, защото са държавна институция и нямат право да извършват такива услуги”, разказа още Башев. Затова той извикал частна фирма.

„Домоуправителят от блока е пуснал сигнал до 112. Звънях на спешния телефон, сигналът ми беше предаден към пожарната и общината. От пожарната ми обясниха, че щом няма бедстващ човек, няма да изпратят екип. Казаха ми в прав текст да се оправям сам”, споделя Башев.

В деня на инцидента шофьорът отива на работа с велосипед и е категоричен, че в следващите няколко седмици няма да паркира автомобила си на същото място. Най-вероятната причина за срутването са подпочвени води, събрали се вследствие на обилни валежи.нова

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук