18 C
Пловдив
петък, октомври 25, 2024

Тежка верижна катастрофа с две коли и камион преди с. Калековец: двама души са в болница

БСДД

Тежка верижна катастрофа е станала днес по източния обходен път на Пловдив, в близост до село Калековец, съобщиха от полицията. По първоначални данни, в инцидента са замесени две леки коли и камион, които са се сблъскали в участъка между разклона за Калековец и пътя към село Войводиново.

Вследствие на сблъсъка двама души са пострадали и са транспортирани в болница, като състоянието им към момента се уточнява от медицинския екип. На мястото са пристигнали екипи на полицията, спешна помощ и пожарната служба. Тече разследване за установяване на причините за инцидента.

Пътният участък е затворен за движение, като от полицията информират, че е наложено отбиване на трафика още от детелината на магистралата. Автомобилите се насочват по алтернативни маршрути, за да се избегнат допълнителни задръствания и рискове. На шофьорите се препоръчва да се съобразяват с промените в организацията на движението и да проявяват повишено внимание в района.

Разследването продължава, а допълнителна информация за състоянието на пострадалите ще бъде предоставена по-късно през деня.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук