7 C
Пловдив
петък, октомври 25, 2024

Тези 3 прически са модният хит на лято 2024

БСДД

През лятото дамите с дълги коси изпитват сериозни проблеми. Не друго, ами винаги дългите им гриви изпотяват вратовете им, увиват се около тях и им създават сериозен дискомфорт.

Освен това не всяка жена иска и има време да сътвори някоя сложна фризура, за да избяга от жегата.

Ето кои три прически са хитът на лято 2024:

Каре

Вечна класика, която подхожда на почти всеки.

„Изберете правилната форма, която подхожда на вашата форма на лицето и индивидуалните ви предпочитания. Тук на помощ идва фризьорът, който да ви консултира правилно“, казва коафьорката.

„Не забравяйте, че перфектната права прическа ще изисква да я оформяте всеки ден, така че ако не искате да прекарвате много време сутрин пред огледалото, заложете на накъсана прическа“, допълва тя.

Стилистът също така предупреждава всички момичета с къдрава коса – избирайте стилист внимателно, тъй като не всеки знае как да работи добре с този тип коса и вашето каре може да се превърне в кошмар, ако с косата ви не се борави правилно.

Боб

Искате ли да е още по-късо? На помощ ще ви дойде прическа топ „боб“. Както казва фризьорката Анна Новикова красотата му се крие в това, че отваря шията, което моментално прави визията на всяка жена изискана, а през лятото няма да страдате от прегряване в тази област.

„Тенденцията е да бъдете небрежни, така че помолете вашия стилист да не работи върху ясни и прави линии, това е особено важно, ако имате големи черти на лицето“, пояснява фризьорка.

 

Гарсон

Ако не искате да толерирате окосмяването по главата си, можете да разгледате по-отблизо прическата тип „гарсон“.

„Тук има два важни момента“, казва фризьорка и пояснява:

Прическа гарсон - За Жената

„Няма да губите време да го оформяте косата си сутрин, тъй като гарсонът държи формата си перфектно и дори лека небрежност няма да го развали.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук