13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Тибетски хороскоп разкрива каква личност сте

За разлика от по-известните африкански, китайски и натални хороскопи, в тибетския хороскоп има само четири знака. Те символизират божествени същества, надарени с определени характеристики и разделени на групи, които включват определени месеци на раждане.

Паяк – родените през януари, февруари и март

Родените под знака на Паяка според тибетския хороскоп се отличават с неизчерпаем запас от енергия и никога не се оплакват от здравето си. Въпреки своите издръжливост, трудолюбие и жизнерадост, представителите на този знак имат и своите недостатъци, като всички останали. Важно е да развият своята финансова грамотност. Те могат да похарчат цялата си заплата в магазина за един ден. Всички Паяци страдат от небрежност. Колкото и да се опитват да почистят дома си, ще бъде трудно визуално да се каже, че поне са се опитали да подредят нещата в своя свят.

Въпреки това, вътрешният им свят пленява другите от първата среща. Паяците се отличават със своята ерудиция и широк кръгозор, така че винаги ще има за какво да поговорите и да научите от тях.

Мравка – родените през април, май, юни

Будистите вярват, че мравката е един от най-духовно развитите знаци в тибетския хороскоп. Малко вероятно е дори друг знак да може да се похвали със същата отзивчивост, безкористна помощ и искрена добронамереност. Представителите на Мравката обичат да създават комфорт около себе си и да минимизират всички проблеми. Винаги се стараят да си подготвят добре нещата, за да има по-малко неприятни изненади. С Мравките винаги е спокойно и интересно. Близките на Мравката са големи късметлии, тъй като този зодиакален знак много обича да се грижи за другите и да създава комфорт.

Въпреки това, Мравките често се чувстват уморени и трябва да презареждат силите си. Постигането на хармония във всички области на живота е тяхна основна цел, която се опитват да постигнат и поддържат през целия си живот.

Скорпион – родените през юли, август и септември

В будизма Скорпионът е олицетворение на любопитството и интелигентността. Ето защо всички представители на тази зодия могат да се похвалят с трудолюбие, добро здраве, както физическо, така и психическо. Скорпионът лесно и бързо се адаптира към новостите и е известен със своята дипломатичност, която му отваря много врати. Но понякога този знак може да има проблеми с храносмилателната система поради силен стрес. Хубавото е, че бързо успява да влезе в ритъм.

Представителите на този тибетски знак обичат да обръщат специално внимание на финансите. По правило те не се сблъскват с парични проблеми. Именно благодарение на способността им да планират разумно разходите, финансовите проблеми ги заобикалят.

Костенурка – родените през октомври, ноември и декември

Отчасти Костенурката в тибетския хороскоп прилича по своите характеристики на Заека от китайския хороскоп. Родените под знака на Костенурката се отличават с особено крехко здраве.

По темперамент Костенурката е доста сантиментална и сложна. За нея е трудно да изгради здрави, доверителни отношения с партньор при равни условия. Тя често се съмнява в себе си и в това дали е достойна за любов. Въпреки това е много търпелива, лоялна. Що се отнася до финансите, Костенурките са склонни към импулсивно харчене, за което после съжаляват.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук